top of page
Ik ben Dennis

Elk plankje wou ik bekijken, ik kon geen stukjes weggooien. Die schoonheid, de geur, dat natuurlijke, wat je er allemaal mee kan! Ik had het met andere woorden goed te pakken... de pure, ware liefde voor hout.

Die was er nochtans niet meteen. Ik ben lasser van opleiding, en werkte jarenlang in die sector. Tijdens een zoekende periode van 'wat wil ik nu eigenlijk in het leven', hielp ik toevallig een vriend mee in zijn atelier. Ik leerde er houtbewerking kennen en was betoverd. Van een ervaren vakman leerde ik de stiel en leerde ik alles over schrijnwerkerij tot ik op eigen benen verder kon. Dubois etcetera was een feit.

 

Ik geniet dagelijks van dit werk en uit respect voor het hout, probeer ik elke keer opnieuw er het allermooiste van te maken... 

Ik ben Aline

Als mooimaker heb ik ook de onbedwingbare neiging om dingen mooi te willen maken. Als kind al had ik m'n eigen kamer als eeuwig interieurproject. Later werd dit m'n huis, en ook op de werkplekken waar ik kwam werkte ik mee aan de interieurinrichting.

 

Toen Dennis op mijn pad kwam en startte als zelfstandig schrijnwerker, werd ik als vanzelf vaak ingeschakeld om mee te denken over de inrichting van ruimtes, en het uitwerken van originele ontwerpen.

 

Ik leerde 3D tekeningen maken, en voltooide een opleiding tot interieurvormgever om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. 

 

Ik geniet ervan om ontwerpen uit te tekenen en nadien gerealiseerd zien in het vakmanschap van Dennis. Ik hoop ook jou te kunnen helpen bij het realiseren van je project! 

Aline Living Lei-59_edited.jpg
bottom of page