top of page
IMG_0535.jpeg

INTERIEUR
VORMGEVING

Heb je input nodig bij de indeling van je ruimte? Of wil je graag een uniek stuk laten ontwerpen? Eentje dat in je ruimte meteen de aandacht trekt: origineel, uniek en helemaal passend bij jouw stijl. Een kastenwand, een dressing, of een hele keuken, badkamer of leefruimte?

Dan help ik je om met een frisse creatieve blik om originele mogelijkheden voor te stellen en uit te werken. Je kan bij mij terecht voor advies, een losse schets of een gedetailleerd uitgewerkte 3D tekening. De uitvoering kan je laten uitvoeren door een schrijnwerker naar keuze, of door Dennis van Dubois etc. In dat geval word een deel van de ontwerpkost in mindering gebracht op de offerte.

5 redenen om te kiezen voor interieurvormgeving 

1

Duurzaam

De grootste troef van interieurvormgeving is de duurzaamheid. Door te luisteren naar jouw dromen en wensen kijken we op lange termijn: wat past er écht bij jou, wat heb je nu en later nodig, en waar ga je dus lang tevreden mee zijn? Dit zorgt voor ontwerpen die een leven lang meegaan. Goed voor jouw budget, goed voor onze planeet.

2

Optimaal gebruik van je ruimte

Onregelmatige vormen, gekke hoeken, afmetingen die niet passen in een standaardontwerp,... Allemaal zaken die voor veel ruimteverlies kunnen zorgen bij een standaardontwerp. Met een ontwerp op maat kunnen we daarentegen optimaal inspelen op jouw ruimte. Ook als je kleiner woont, kunnen we met slimme ontwerpen zorgen voor een maximale winst aan ruimte. Meer ruimte, meer rust.

3

origineel

Door een interieurvormgever in te schakelen, kan je even helemaal 'out of the box' denken. Je stapt uit jouw vaste stramien, uit jouw ideeën, en krijgt ruimte om originaliteit binnen te laten. Functionaliteit wordt gecombineerd met schoonheid, met een uniek ontwerp tot gevolg. Het recept voor wellicht vele complimentjes.

4

niets is onmogelijk

Bij een standaardontwerp bots je vaak op bepaalde grenzen: sommige kleuren, vormen, of andere elementen zijn onmogelijk, of door de afwijking van de norm niet betaalbaar. Een ontwerp op maat laat veel meer vrijheid toe. Onverwachte kleuren, vormen of combinaties, niets is onmogelijk. 

5

zeer betaalbaar

'Interieurvormgeving is té duur voor mij.' Een veel gehoorde misvatting. Het klopt dat je voor uniek maatwerk meer betaalt dan bij mainstream meubelzaken, maar onbetaalbaar is het zeker niet. Als vormgever start ik altijd vanuit jouw budget. Is dit eerder bescheiden, dan houd ik hier rekening mee, o.a. in de keuze van materialen. Met slimme keuzes kunnen we ook zo knappe resultaten realiseren. interieurvormgeving & interieurontwerp limburg

Praktisch

Wil je samen aan de slag gaan om jouw interieurdromen in ontwerpen om te zetten?

Contacteer me vrijblijvend met jouw vraag! 

 

Na een eerste vrijblijvende intakegesprek over  je wensen, je budget en de beoogde stijl en sfeer, maak ik een offerte voor een potloodschets of een 3D-schets. Qua prijs geef ik je graag volgende richtprijzen mee:

  • potloodschets: vanaf 120€ excl btw

  • 3D schets: vanaf 250€ excl btw

 

Zodra jouw ontwerp helemaal klopt met jouw wensen, kunnen we overgaan tot de realisatiefase. Wil je het ontwerp graag door ons laten uitvoeren, dan maken we een gedetailleerde offerte en wordt een deel van de ontwerpkost in mindering gebracht. Kies je liever voor een andere uitvoerder? Geen probleem, met je plan kan je ook terecht bij een schrijnwerker naar keuze.

Wil je graag advies of een uitgewerkt plan over de volledige inrichting van je huis of een bepaalde ruimte, dmv een moodboards, kleuradvies, raamdecoratie,... dan help ik je graag verder via mijn eigen website: www.waarmaker.be

Aline Schutters
passie voor schoonheid & functionaliteit

Als mooimaker heb ik ook de onbedwingbare neiging om dingen mooi te willen maken. Als kind al had ik m'n eigen kamer als eeuwig interieurproject. Later werd dit m'n huis, en ook op de werkplekken waar ik kwam werkte ik mee aan de interieurinrichting.

 

Toen Dennis op mijn pad kwam en startte als zelfstandig schrijnwerker, werd ik als vanzelf vaak ingeschakeld om mee te denken over de inrichting van ruimtes, en het uitwerken van originele ontwerpen.

 

Ik leerde 3D tekeningen maken, en voltooide een opleiding tot interieurvormgever om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. 

 

Ik geniet ervan om ontwerpen uit te tekenen en nadien gerealiseerd zien in het vakmanschap van Dennis. Ik hoop ook jou te kunnen helpen bij het realiseren van je project! 

Aline Living Lei-59_edited.jpg

Portfolio​​

Schermafbeelding 2021-06-17 om 15.04.31.png
ada70805-59bd-4661-a206-b58526e73cb5_edited_edited.png
TinyDubois1.jpeg
bottom of page