MAATWERK

Er is maatwerk en maatwerk.

Ik ga voor het laatste: tot op de millimeter, met de hand, en steeds in functie van wat er nodig is voor het ontwerp én de perfecte afwerking. Heb je een scheve muur, dan pas ik mijn maatwerk daaraan aan. Enkel dan krijg je een loodrecht resultaat. 

Vaak hoor ik de veronderstelling dat maatwerk onbetaalbaar zou zijn. Niets is minder waar! Uiteraard betaal je meer dan voor een zelfbouwpakket, maar maatwerk is vaak goedkoper dan je denkt. Ik heb immers geen standaardpakketten die ik je wil verkopen. Ik help je mee te denken over materialen, afwerking, en ontwerp. Zodat uniek maatwerk ook voor jou mogelijk is.

Wat is mogelijk?

​​

  • alle binnenschrijnwerk: inbouwkasten op maat, (houten) keukens, badkamermeubels, slaapkamers, originele meubels in hout, tegels, (trap)kasten,...

  • buitenschrijnwerk: tuinpoorten

  • interieurvormgeving & interieurontwerp

Praktisch

Heb je al een ontwerp of een uitgewerkt idee? Dan gaan we meteen over naar de uitwerkingsfase. Hierin overloop ik samen met jou de details en maak een gedetailleerde offerte voor je op. Helemaal vrijblijvend uiteraard. Ga je akkoord, dan stellen we een planning op en kan jij al kan beginnen dromen van het resultaat.

 

Heb je zelf nog geen uitgewerkt plan, dan kan je ook voor de vormgeving een beroep doen op onze expertise. Wij luisteren naar jouw dromen en noden, en ontwerpen een plan op maat volgens jouw budget. Meer over interieurvormgeving lees je hier.

  •  
Schermafbeelding 2021-06-17 om 15.07.23.png
maatwerk_inbouwkast.jpg
buffetkast_heerlijckyt_van_Elsmeren.JPG